Online: Fondsaanvraag

Startdatum:
27.05.2021 19:00
Einddatum:
27.05.2021 21:15
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
16.05.2021 17:00
Beschrijving:
Inhoud
Als stichting of vereniging zoek je financiële middelen voor je project zoals donaties van fondsen of subsidies. Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je o.a. een goed plan te schrijven en een fondsaanvraag in te dienen. Maar hoe doe je dat op een goede manier? En wat komt er allemaal bij kijken? Met een goede voorbereiding en een pakkend geschreven plan vergroot je je kansen op een toezegging. In deze workshop krijg je een inkijkje in de cruciale stappen die nodig zijn om een succesvolle fondsaanvraag te doen. Deze stappen zijn voortgekomen uit jarenlange ervaring als adviseur van fondsen als uit ervaring als aanvrager.

Het programma:
Korte introductie van de Vrijwilligerscentrale
Hoe kom je tot een kansrijk projectidee
Hoe creëer ik draagvlak creëren voor mijn projectidee
Hoe schrijf ik een overzichtelijk projectplan
Hoe vind ik mijn weg in het fondsenlandschap en welke stappen zet ik voor succesvolle fondsenwerving

Trainer
De workshop wordt verzorgd door Senna Bouteba, eigenaar van Blooming Projects. Senna heeft jarenlang als adviseur en beoordelaar bij verschillende fondsen gewerkt. Maar ook heeft zij ervaring met het aanvragen van fondsen en subsidies. Vanuit Blooming Projects helpt zij initiatiefnemers met het schrijven van pakkende project- en subsidieaanvragen en het succesvol werven van fondsen.

Wil je wel graag meedoen? Maar vind je het online volgen van een cursus wat spannend? Vermeld dan bij in je inschrijven dat je graag even wilt oefenen. Dan neemt Roxanna Booms van de VrijwilligersAcademie contact met je op.

*Let op*
Wij zetten een virtuele stoel voor je klaar. Er zijn een beperkte aantal plaatsen. En na aanmelding gaan wij er ook vanuit dat je daadwerkelijk aanwezig bent. Kan je onverhoopt toch niet komen? Dan ontvangen wij graag tijdig een afmelding zodat iemand anders jouw plekje kan innemen.

Doelgroep: Vrijwilligers/vrijwilligerscoördinatoren die wonen in Haarlemmermeer of Vrijwilligerswerk doen in Haarlemmermeer
Aangeboden door:
Vrijwilligerscentrale Haarlemmermeer