Vloggen

Startdatum:
28.08.2021 10:00
Einddatum:
28.08.2021 14:00
Kosten deelname:
Gratis
Sluiting inschrijving:
26.08.2021 15:00
Beschrijving:
Vloggen - korte persoonlijke video's opnemen met je smartphone. Hoe doe je dat en hoe zet je deze in om zo jouw vrijwilligerswerk op de kaart te zetten.

Persoonlijke verhalen, echte mensen en gewoon kunnen zien wat er gebeurd, dat is de kracht van vloggen.

Wil jij ook leren vloggen?
Na de training weet jij hoe je jouw smartphone als vlogcamera kan gebruiken. Daarbij hoe jij doelgericht en zelfverzekerd voor de vlogcamera kan staan en jij moeiteloos je beelden monteren op je smartphone tot een perfecte vlog. Je weet op deze manier precies je doelgroep te bereiken. Wij moedigen je aan om na het volgen van deze training zelf een vlog te maken over jouw vrijwilligerswerk en deze met de VrijwilligersCentrale/Haarlemmermeer voor elkaar te delen.

Om dit goed te leren gaan we op 28 augustus samen aan de slag. We starten om 10.00 uur. De training zal fysiek plaatsvinden, ervan uitgaande dat de corona-maatregelen dit weer toelaten. De training vindt plaats in Wijkcentrum 't Kattegat in Hoofddorp.

Trainer: Jelle de Boer
Jelle is Maatschappelijk Makelaar bij de VrijwilligersCentrale in gemeente Stichtse Vecht. Hij was de eerste sociaal professional in Nederland die in 2013 het vloggen met succesvol resultaat wist te integreren in zijn dagelijkse werkzaamheden. Zo bracht hij als sociaal makelaar initiatieven in de wijk Overvecht in beeld met de vlogserie ‘Overvecht in beeld’. Het vloggen bleek een perfecte manier om aanwezig te zijn in de online leefwereld van zijn doelgroep en hij besloot om zich in te zetten om zijn kennis en vaardigheden over te brengen op andere sociaal professionals. Hij startte zijn eigen bedrijf Zichtbaar met Jelle.

*Let op*
Er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar bij deze training. Dit is een gesubsidieerde training. Wanneer je je aanmeld, gaan we ervan uit dat je ook daadwerkelijk aanwezig bent. Heb je je aangemeld, en je kan onverhoopt toch niet kan komen, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Dan kan iemand anders jouw plek innemen.
Aangeboden door:
Vrijwilligerscentrale Haarlemmermeer