Direct naar de inhoud van deze pagina

Dorpen

Om het je makkelijk te maken, hebben we voor ieder dorp/wijk eigen pagina's gemaakt. Zo kun je met één druk op de knop de hulpvragen in je dorp of wijk bekijken.
Wil je graag aan de slag als vrijwilliger in je eigen dorp, klik dan onder "bekijk hulpvragen" op de naam van het gewenste dorp en je ziet direct welke hulpvragen (vrijwilligersvacatures) er in het dorp zijn.

Klik hier voor jouw dorp of wijk


Wil je reageren?
Maak dan een profiel aan, door je te registreren op de website. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Haarlemmermeervoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut. Ook als je nog niet de passende hulpvraag of het passende hulpaanbod ziet op de website, is het handig om een profiel aan te maken. Je kunt dan ook zelf beschrijven wat je zoekt, en je kunt zelf kiezen of dat hulpaanbod of die hulpvraag dan zichtbaar is op de website.

Door je aanmelding word je, als je wilt, wekelijks automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe hulpvragen in de buurt, die passen bij je interesses. Daarnaast wordt je hulpaanbod (indien gewenst) getoond aan mensen in de buurt die op zoek zijn naar hulp. Zij kunnen contact met je opnemen.

Haarlemmermeervoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt.

Tip: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdek je of het klikt en kun je elkaars wensen en behoeften bespreken.

De medewerkers de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer, die in het team van Haarlemmermeervoorelkaar zitten, kunnen je begeleiden en adviseren als je als particulier hulp vraagt. Ook kunnen zij je ondersteunen en aanwezig zijn, eventueel op een neutrale plek zoals het gemeentehuis, bij het selectiegesprek als je een vrijwilliger hebt gevonden. Neem dus gerust contact met ze op voor al je vragen omtrent vrijwilligerswerk in Haarlemmermeer!