Hoe gebruik je de website?

Vind alle antwoorden op je vragen over de website & handige tips!
Hoe gebruik je de website?Berichten versturen › Hoe kom ik in contact met anderen?

Hoe kom ik in contact met anderen?

Een bericht sturen 

Simpel: stuur elkaar een bericht. Dat doe je altijd naar aanleiding van een vraag of aanbod. Bijvoorbeeld: zoek in het vragenoverzicht een vraag die jij interessant vindt. Selecteer op afstand categorieën zodat  je snel vindt wat bij je past. Klik de vraag open die je leuk lijkt. Onderaan zie je een knop 'Ik wil helpen'. Klik erop en je stuurt de ander een persoonlijk bericht!

Je kunt dit doen om meer informatie te vragen, meer over jezelf te vertellen of een kennismakingsafspraak te maken. Je krijgt dan onderstaand berichtenformulier te zien. Links vul je de tekst in. In het grijze vakje rechts zie je hoe jouw bericht eruit komt te zien.
Ben je klaar met je bericht klik dan op de knop ‘Verstuur je reactie’.

Stuur_een_bericht.PNG

Maximaal aantal berichten sturen per dag

Je mag per dag met maximaal 10 gebruikers een conversatie starten. Wil je er meer dan 10 benaderen? Dan zal je doordeweeks minimaal 24 uur moeten wachten tot je weer een nieuwe conversatie kan starten en in het weekend minimaal 48 uur.

Als je het maximale aantal gebruikers op een dag hebt benaderd, dan krijg je een melding te zien wanneer je op de knop "stuur een bericht" klikt. In de melding staat onder andere hoe lang je nog moet wachten voordat je een gebruiker kan benaderen. Toch iemand gevonden die je graag wilt benaderen? Bewaar zijn of haar hulpaanbod/hulpvraag en stuur op een later moment een bericht.

Ben je al met iemand in gesprek? Dan kan je uiteraard gewoon blijven reageren op deze gebruiker.

Anderen nemen contact met jou op 

Anderen kunnen ook contact met je opnemen door te reageren op jouw aanbod of vraag. Jouw aanbod of vraag wordt getoond aan andere gebruikers bij jou in de buurt die passen binnen jouw interesses in speciale e-matchmails

De andere gebruiker ontvangt direct een e-mail met je bericht en kan je een bericht terug sturen. Hij/zij ontvangt bij geen reactie na 5 dagen een herinnering aan je bericht.

Mocht je tips nodig hebben om dit contact zo goed mogelijk te laten verlopen, kijk dan eens bij onze Tips & Tricks.

 

 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?