Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe werkt het?

Iedereen kan wel eens een handje extra gebruiken. Een klusje in huis of tuin, hulp met de boodschappen of vervoer, samen een gezellig uitje maken, sportief bezig zijn met een maatje of begeleiding vanuit een PGB. Eenmalig of voor langere tijd, vrijwillige hulp of professionele hulp, alles kan en mag! Veel vrijwilligers, zorgprofessionals en zorg-, welzijns- en vrijwilligersorganisaties kunnen én willen je graag van dienst zijn.

Op Haarlemmermeervoorelkaar.nl zie je in één oogopslag wie jou in jouw buurt kan helpen. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis. Hier vind je de vacaturebank van Haarlemmermeer (vrijwilligersvacatures via organisaties) en individuele hulpvragen én aanbod van particulieren. Kortom dé verzamelplaats van vrijwillige inzet en vraag in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoe werkt het?
Om gebruik te maken van Haarlemmermeerlvoorelkaar.nl meld je je eerst aan als organisatie op zoek naar een vrijwilliger of als individu op zoek naar hulp. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Haarlemmermeervoorelkaar.nl. Het kost slechts een paar minuten tijd. Je kunt daarna hulp vinden op 2 manieren:

1. Plaats een hulpvraag. Kies of je dit namens een organisaties doet (een vrijwilligersvacature) of als individu (een individuele hulpvraag). Door het slimme e-matchingssysteem van Haarlemmermeervoorelkaar.nl worden vrijwilligers en organisaties in jouw buurt automatisch van je hulpvraag op de hoogte gesteld. Zij nemen vervolgens bij interesse contact met je op.

2. Reageer op het hulpaanbod van vrijwilligers en organisaties. Er zijn al veel mensen en organisaties die hun hulp hebben aangeboden en wachten op een hulpvraag in hun buurt. Spreekt de vrijwilliger, zorgprofessional of organisatie je aan? Neem dan contact met ze op!

Hulp gevonden?
Haarlemmermeervoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Tip van Haarlemmermeervoorelkaar.nl: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdek je of het klikt en kun je elkaars wensen en behoeften bespreken. Alle tips lees je hier!

Vragen?
Wil je eerst nog iets meer weten? Bekijk dan de Veelgestelde Vragen. Uiteraard staan wij ook altijd voor je klaar bij vragen, neem hier contact met ons op.

Adres:
Vragen of hulp nodig bij het gebruik van Haarlemmermeervoorelkaar, het zoeken naar passend vrijwilligerswerk of het plaatsen van een hulpvraag? Kom langs op kantoor of bel ons, dan helpen wij je graag verder.

De bemiddelingsconsulenten zijn iedere werkdag aanwezig van 10.00 - 12.30 uur, gebouw MeerWaarde, Dokter Van Dorstenstraat 1 in Hoofddorp. Telefoonnummer: 023-5698870.