Groot aanbod speelgoed voor alle (klein-/oppa

Groot aanbod speelgoed voor alle (klein-/oppa

Plaats:
Hoofddorp
Categorie:
Klussen & techniek, Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Marketing, communicatie & PR, Bestuur & strategie, Sporten, Erop uit, Creatief & muziek, Taal & lezen, Collecte & fondsenwerving
Aangeboden door:
een persoon namens een organisatie
Tip anderen via:

De Speel-o-theek leent speelgoed uit aan alle kinderen. Ze heeft een groot aanbod speelgoed in 7 categorieën; zintuiglijk, fantasie, konstruktie, expressie, puzzels, gezelschapsspellen en bewegingsmaterialen. Ook hebben we speelgoed voor minder valide en visueel gehandicapten.
[website verborgen]
Waarom is speelgoed zo belangrijk voor je kind?
Spelen is een belangrijke factor in de ontwikkeling van een kind. Door te spelen oefent, ontdekt en experimenteert een kind, het leeft zijn fantasie uit, verwerkt zijn belevenissen en drukt zijn gevoelens uit. Maar welk speelgoed is geschikt voor de leeftijd en ontwikkeling van mijn kind. De vrijwilligsters van de Speel-o-theek kunnen u helpen op zoek te gaan naar speelgoed in onze verschillende categorieën. Bijvoorbeeld speciaal voor de motoriek, taal of rekenen. Het aanbod is enorm. Ook hebben we speelgoed voor minder validen en breiden we ons assortiment uit met gezelschapsspellen voor visueel gehandicapten.

De Speel-o-theek stelt u in staat speelgoed te proberen door het 3 (tot 6) weken te lenen tegen een kleine vergoeding. We zijn in overleg met de Gemeente Haarlemmermeer om gezinnen die dit niet kunnen betalen een andere vorm van abonnement te kunnen aanbieden.

Voor verjaardagsfeestjes kunt u een verjaardagstas lenen, waar verschillende spelletjes in zitten. Ook hebben we van alle cijfers een bakblik, zodat u een mooie verjaardagscijfertaart kunt bakken. Een bakkerstas maakt het mogelijk om thuis een bakkersfeestje te organiseren. De verjaardagsartikelen kunnen gereserveerd worden en worden voor 1 week uitgeleend. Onze Speel-o-theek richt zich op kinderen van 0 - 12 jaar.

Natuurlijk heeft u het nodige speelmateriaal thuis, maar de speel-o-theek leent speelgoed uit dat u (nog) niet heeft, omdat bijvoorbeeld:
de aanschaf te duur is;
het gebruik kort is (bijvoorbeeld bij puzzels);
het speelgoed onbekend is, of niet te koop in de gewone speelgoedzaken.
Bovendien hebben we nog speciale materialen voor kinderen met een geestelijke of motorische achterstand. Sinds 2011 is er ook speelgoed te leen voor kinderen en volwassenen met een visuele beperking.
Door gebruik te maken van onze diensten kan je het aanbod voor je kind variëren, wat goed is voor zijn of haar ontwikkeling.
Onze openingstijden en adresgegevens vindt u op de website. Door lid te worden geeft u uw kind veel extra's. Kom eens langs, dan kunt u zelf beoordelen of de Speel-o-theek een leuke optie voor uw (klein/oppas)kind(eren) is!

Speel-o-theek De Blokkendoos is lid van en samenwerkingspartner van Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Haarlemmermeer. De Speel-o-theek is gevestigd in Het Cultuurgebouw.
We zijn altijd op zoek nar vrijwilligets voor de uitleen, het klussen, hulp bij sponsoring aanvragen, bestuur, wnz.

  • Het hulpaanbod van Baudien is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemmermeervoorelkaar
  • Baudien is eerder via deze website geholpen
  • Baudien heeft eerder via deze website geholpen
  • Baudien heeft 1 bedankje ontvangen
Laat Baudien weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Tip anderen via:
Aangesloten bij:
organisatie logo de Zonnebloem Hoofddorp
Geplaatst door:
Profielfoto van Baudien
90% profielsterkte
  • Het hulpaanbod van Baudien is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemmermeervoorelkaar
  • Baudien is eerder via deze website geholpen
  • Baudien heeft eerder via deze website geholpen
  • Baudien heeft 1 bedankje ontvangen
Aangeboden door:
een persoon namens een organisatie