Direct naar de inhoud van deze pagina

Winkelmedewerker

Titel:
Winkelmedewerker
Plaats:
Hoofddorp
Categorie:
Gastvrouw / -heer
Geschikt voor jongeren:
Ja
Geschikt voor:
onbetaalde hulp van een vrijwilliger
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bekeken:
123 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Terre des Hommes voorkomt dat kinderen worden uitgebuit, haalt kinderen uit uitbuitingsituaties en zorgt ervoor dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen.
Een deel van de benodigde financiële middelen wordt binnengebracht door de 46 winkels van Terre des Hommes in Nederland.

Als winkelmedewerker helpt u samen met een aantal van onze 30 vrijwilligers de klanten op een klantvriendelijke manier, u staat achter de kassa en zorgt voor een opgeruimde winkel.
U neemt binnengekomen goederen aan en zo nodig worden deze gesorteerd en schoongemaakt. U informeert klanten over het kinderhulpproject dat door de winkel medegefinancierd wordt.

Wat vragen wij?
U bent enthousiast, sociaal en communicatief vaardig, u hebt affiniteit met Terre des Hommes en met de tweedehands-branche. U bent (minstens) 1x per week 1 dagdeel beschikbaar en 1x per maand een dagdeel op zaterdag.

Lijkt het u wat of heeft u nog vragen?
Kom gerust een keer langs in de winkel om een kijkje te nemen en sfeer te proeven. U kunt dan meteen een intakeformulier invullen.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Jes is bekeken door de helpdesk
Laat Jes weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Jes
Geplaatst op 05.12.2018
65% profielsterkte