Zwemmaatje

Zwemmaatje

Regelmatig
Nieuw-Vennep
  • Activiteitenbegeleiding
  • Sport & beweging
  • Sociaal & welzijn

Er zijn een aantal cliënten bij ons die graag willen zwemmen. We zoeken een zwemmaatje omdat het hun helpt om daadwerkelijk de stap te zetten om naar het zwembad te gaan.
We vragen van je om de mensen op te halen bij hun woning en in het zwembad mee te zwemmen. We hebben met het zwembad geregeld dat de begeleider geen entree hoeft te betalen. Het zijn mensen met een psychische kwetsbaarheid, die zelfstandig zijn maar waarbij het prettig is dat er iemand mee gaat als een stimulans. Onze locatie ligt naast het zwembad dus dat scheelt. Het gaat om baantjes zwemmen dus dan is het fijn dat je als begeleider mee zwemt en hier en daar een praatje maakt. De mensen kunnen zelfstandig weer naar hun huis lopen.
Het zal gaan om 1 keer per week. Voor nu is dat op woensdag ochtend maar dit kan in overleg met de zwemmers vast nog wel worden veranderd.
Ook bij twijfel of de vraag om wat voor mensen het gaat ligt ik graag het een en ander toe, ik hoor het graag.

  • De hulpvraag van Paulien is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Beverwijkheemskerkvoorelkaar
Laat Paulien namens cliënten weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Zwemmaatje" van Paulien namens cliënten.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Haarlemmermeervoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Geplaatst door:
Profielfoto van Paulien
  • De hulpvraag van Paulien is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Beverwijkheemskerkvoorelkaar