Receptiemedewerker

Receptiemedewerker

Regelmatig
Lijnden / Boesingheliede: Lijnden
  • Administratie & receptie
  • Kunst & cultuur

Ons museum vertelt het verhaal van de dreiging van de waterwolf in de 19e eeuw en hoe de mens zich wist en weet te beschermen tegen het water. De drooglegging van Haarlemmermeer is mede dankzij het stoomgemaal De Cruquius volbracht.
De grootste stoommachine ter wereld is te bezichtigen en in werking te zien (dankzij nieuwe technologieën). Hoe het verder met de polder ging, vertelt het Historisch Museum Haarlemmermeer. In beide musea, in vele werkgroepen, zijn de vrijwilligers samen met een kleine staf het verhaal aan het vervolmaken, behouden en aan het doorgeven. En u heeft het misschien wel vernomen: de 2 musea komen op 1 locatie bij het gemaal. Als u zich bij ons aansluit, maakt u dat proces helemaal mee en komt u straks te werken in een gloednieuw en indrukwekkend museum waar u vanaf de eerste dag betrokken bij zult zijn.

Als vrijwilliger bij de receptie vervult u een belangrijke positie. U hebt een duidelijke en vriendelijke communicatiestijl, een servicegerichte houding en u anticipeert op de behoeften van de bezoekers. Effectief en collegiaal samenwerken met andere vrijwilligers en het museumteam gaat u goed af. Net als het schakelen tussen de verschillende taken zoals het verstrekken van informatie aan bezoekers en het bedienen van de kassa. Verder vindt u het zelf ook belangrijk er representatief uit te zien. Ons museum ontvangt internationaal bezoek dus de Engelse taal moet u redelijk machtig zijn.

Om ervoor te zorgen dat u vol vertrouwen en vaardig de receptietaken kunt uitvoeren, wordt u opgeleid door onze ervaren mentoren. U leert over het verhaal van het gemaal en de polder, U leert de klantenservicevaardigheden aan en leert ons kassasysteem kennen.

Als u na verloop van tijd het ook leuk vindt om een korte introductie te geven en/of de bediening van de grote machine op u te nemen dan leiden we u daar voor op.

Het rooster wordt gemaakt naar ieders voorkeuren, rekening houdend met uw agenda en vakantieplannen. Op wekelijkse basis bent u beschikbaar voor bij voorkeur hele dagen maar (eventueel afwisselend) halve dagen kan bij ons ook. Eén weekenddienst per maand hoort er ook bij. U kunt uw voorkeuren aangeven.

U maakt deel uit van de werkgroep receptie (+-30 collegae) en op uw werkdag werkt u met 1 of 2 andere collegae. Uiteindelijk hoort u bij een groep van 210 vrijwilligers! U bent welkom bij onze gezellige bijeenkomsten, u ontvangt onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor openingen en dergelijke.

Vrijwilligerswerk bij Stichting Haarlemmermeermuseum De Cruquius levert dus altijd vele nieuwe contacten op en een agenda zo vol als u wilt! Ik vertel u graag meer!
Is dit het niet voor u, dan bespreken we of er iets anders voor u te doen is bij ons.

  • De hulpvraag van Haarlemmermeermuseum De Cruquius is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemmermeervoorelkaar
  • Haarlemmermeermuseum De Cruquius is eerder via deze website geholpen
  • Haarlemmermeermuseum De Cruquius heeft 3 aanbevelingen ontvangen
Laat Haarlemmermeermuseum De Cruquius weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Receptiemedewerker" van Haarlemmermeermuseum De Cruquius.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Haarlemmermeervoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De hulpvraag van Haarlemmermeermuseum De Cruquius is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemmermeervoorelkaar
  • Haarlemmermeermuseum De Cruquius is eerder via deze website geholpen
  • Haarlemmermeermuseum De Cruquius heeft 3 aanbevelingen ontvangen

Meer hulpvragen van Haarlemmermeermuseum De Cruquius namens Stichting Haarlemmermeermuseum de Cruquius

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Stokers voor Stoomlab Haarlemmermeer Techniek & reparatie, Activiteitenbegeleiding
  Rondleider Haarlemmermeer Gastvrijheid & horeca