Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk in gemeente Haarlemmermeer

Sorteer op:
 • Profielfoto van Gerda

  Aandacht maakt alles mooier

  Geplaatst door Gerda namens Amstelring
  Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die 1 op 1 een dame of heer bezoekt in een woonzorgcentrum voor ouderen met dementie. Tijdens dit bezoek maakt je een praatje, drink je samen een kopje koffie/th... Lees meer
 • Profielfoto van Sjoerd

  Een oogje in het zeil houden...

  Geplaatst door Sjoerd namens MeerWaarde
  Als Oogcafé zijn wij op zoek naar mensen die de activiteit kunnen ondersteunen waarbij goed zicht de belangrijkste eigenschap is. Een Oogcafé is een maandelijkse ontmoetingsplek voor mensen met een oo... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende hulpvragen!

  Registreren
 • Profielfoto van Gerda

  Muziekliefhebber gezocht

  Geplaatst door Gerda namens Amstelring
  Woonzorgcentrum Eijkenhove is een kleinschalig woonzorgcentrum voor ouderen met dementie. De bewoners wonen in 4 groepen (hofjes) van elk 8 bewoners. Inmiddels weet iedereen wel wat muziek doet voo... Lees meer
 • Profielfoto van Joanna

  Collectanten gezocht 8 t/m 14 september

  Geplaatst door Joanna namens Prinses Beatrix Spierfonds
  Het Prinses Beatrix Spierfonds is op zoek naar collectanten voor de jaarlijkse collecte van 8 t/m 14 september 2019 Heeft u tijd in de collecteweek in september en wilt u een onmisbare bijdrage lever... Lees meer
 • Profielfoto van Sjoerd

  Vrijwilliger PlusPunt Hoofddorp Centrum

  Geplaatst door Sjoerd namens MeerWaarde
  De PlusPunten in de Haarlemmermeer georganiseerd door MeerWaarde zijn accommodaties in de buurt, waarbij de buurtbewoner (cliënt), laagdrempelig terecht kan met vragen van uiteenlopende aard. Onderwer... Lees meer
 • Profielfoto van Gerda

  Spring je met ons in het ondiepe?

  Geplaatst door Gerda namens Amstelring
  Woonzorgcentrum Eijkenhove is een kleinschalig woonzorgcentrum voor ouderen met dementie. De bewoners wonen in 4 groepen (hofjes) van elk 8 bewoners. Inmiddels weet iedereen wel dat bewegen niet al... Lees meer
 • Profielfoto van Gerda

  Samen op de fiets

  Geplaatst door Gerda namens Amstelring
  Woonzorgcentrum Eijkenhove is een kleinschalig woonzorgcentrum voor ouderen met dementie. De bewoners wonen in 4 groepen (hofjes) van elk 8 bewoners. Inmiddels weet iedereen wel dat ieder mens graa... Lees meer
 • Profielfoto van Orsolya

  Zoek een taalcoach

  Geplaatst door Orsolya
  Hallo, Ik ben Orsolya. Ik kom uit Hongarije. Ik ben getrouwd, ik heb 2 kinderen. Ik woon in Hoofddorp. Ik ben 42 jaar oud. Ik ga naar school, ik leer Nederlands. Ik ben op zoek een taalcoach, omdat ik... Lees meer
 • Profielfoto van Desiree

  Hulp bij heg verwijderen

  Geplaatst door Desiree namens Amstelring Thuisbegeleiding
  Hallo, voor een mevrouw die in Vijfhuizen woont zoek ik een vrijwillger die eenmalig een hedera/klimplant heg wilt weghalen. Heg is ongeveer 5 meter lang en zit aan 1 kant van de schutting. Mw. heeft ... Lees meer
 • Profielfoto van Miranda

  Maatje gezocht!

  Geplaatst door Miranda namens Ons Tweede Thuis
  Ik zoek een maatje (man) voor mijn cliënt D. D. is een vlotte man van 53 jaar oud met een licht verstandelijke beperking. Hij is wel in voor een geintje, maar kan soms ook een beetje somber zijn. ... Lees meer