Vrijwilligerswerk op Haarlemmermeervoorelkaar

 • Profielfoto van Nynke

  Ervaring opdoen in Badhoevedorpse gezinnen

  Geplaatst door Nynke namens MeerWaarde welzijn
  Ben je zelf ouder of heb je ervaring met kinderen? Word dan vrijwilliger bij Home-Start! Vrijwilligers bieden een luisterend oor, denken mee over de opvoeding en gaan samen de buurt verkennen. Een... Lees meer
 • Profielfoto van Annelies

  Begeleider voor de Sociëteit in De Meerstede

  Geplaatst door Annelies namens Zorgcentra Meerlanden
  Wij zoeken een leuke vrijwilliger die de bewoners en gasten van buiten gastvrij onthaald in onze Brasserie voor een kaart spelletje of sjoelen. heb je hier zin in om op de woensdag middag tussen 13.30... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende hulpvragen!

  Registreren
 • Profielfoto van Nynke

  Steun een andere ouder met (pre)pubers

  Geplaatst door Nynke namens MeerWaarde welzijn
  Bij Home-Start zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om hun ervaringen met pubers te delen met andere gezinnen. En zoals je misschien zelf hebt ervaren, kunnen pubers een hele uitdagi... Lees meer
 • Profielfoto van Annelies

  Begeleiden bij activiteit Mozaieken

  Geplaatst door Annelies namens Zorgcentra Meerlanden
  Je bent creatief en houd van puzzelen, dit is in een notendop het uitgangspunt voor helpen met Mozaïeken. De bewoners kunnen veel maar hebben soms ondersteuning nodig. Knippen van glas of tegeltjes wo... Lees meer
 • Profielfoto van Nynke

  Steun een gezin

  Geplaatst door Nynke namens MeerWaarde welzijn
  Weet jij maar al te goed dat opvoeden gaat met vallen en opstaan? Wil jij een andere ouder steunen door te luisteren en mee te denken? Word vrijwilliger bij Home-Start! Wil je meer informatie? S... Lees meer
 • Profielfoto van Ellen

  Gastheer / Gastvrouw

  Geplaatst door Ellen namens Bardo
  Het kan lastig zijn om online een goede indruk te krijgen wat het inhoud om in Bardo vrijwilliger te zijn. Aarzel niet om te bellen of mailen als je vragen hebt of meer wilt weten dan hier staat! W... Lees meer
 • Profielfoto van Sanne

  Sportmaatje gezocht

  Geplaatst door Sanne namens RIBW K/AM Floriande
  Hallo! Wij zijn op zoek naar een maatje om met een mannelijke cliënt van ons af en toe te sporten. De voorkeur gaat uit naar kickboksen of zaktraining. Er zit vlak naast de plek waar hij woont een spo... Lees meer
 • Profielfoto van Diane

  Taalmaatje gezocht

  Geplaatst door Diane
  Hallo allemaal! Ik ben braziliaanse en ik woon al 4,5 jaar in Nederland. Ik ben 33 jaar, getrouwd en nog steeds zonder kinderen. Ik ben op zoek naar een taalmaatje om mijn Nederlands te verbeter... Lees meer
 • Profielfoto van Annelies

  Zorgcentrum de Meerstede zoekt een gastheer/gastvrouw

  Geplaatst door Annelies namens Zorgcentra Meerlanden
  De groep verpleeghuiszorgbewoners kan zelf heel weinig ondernemen. U zorgt voor een gezellige sfeer in de middag. Koffie rond brengen, gastvrouw/heer in de huiskamer, koffie drinken, praatje houden. ... Lees meer
 • Profielfoto van Nynke

  Een kijkje in een andere (opvoed)cultuur

  Geplaatst door Nynke namens MeerWaarde welzijn
  Beste moeders, vaders, oma's, opa's, oppassers, leerkrachten en anderen die ervaring hebben met kinderen, Bij Home-Start bieden we vrijwilligerswerk waardoor je kennis maakt met verschillende mensen ... Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12