Vrijwilligerswerk op Haarlemmermeervoorelkaar

 • Profielfoto van Nynke

  Een kijkje in een andere (opvoed)cultuur

  Geplaatst door Nynke namens MeerWaarde welzijn
  Beste moeders, vaders, oma's, opa's, oppassers, leerkrachten en anderen die ervaring hebben met kinderen, Bij Home-Start bieden we vrijwilligerswerk waardoor je kennis maakt met verschillende mensen ... Lees meer
 • Profielfoto van Ellen

  Zorgvrijwilliger

  Geplaatst door Ellen namens Bardo
  Het kan lastig zijn om online een goede indruk te krijgen wat het inhoud om in Bardo vrijwilliger te zijn. Aarzel niet om te bellen of mailen als je vragen hebt of meer wilt weten dan hier staat! ... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende hulpvragen!

  Registreren
 • Profielfoto van Nynke

  Een gezin steunen in Zwanenburg

  Geplaatst door Nynke namens MeerWaarde welzijn
  Ben je zelf ouder of heb je ervaring met kinderen? Dan is Home-Start misschien iets voor jou! Soms gaat een gezin even een lastige periode door en dan is het fijn om steun te hebben. Vrijwilligers bij... Lees meer
 • Profielfoto van Ellen

  Tuinvrijwilliger

  Geplaatst door Ellen namens Bardo
  In Bardo verblijven mensen in de laatste fase van hun leven. We hebben 2 tuinen waar gasten en hun naasten graag gebruik van maken. De tuin draagt bij aan het prettige verblijf in Bardo en het ervaren... Lees meer
 • Profielfoto van Bemiddelingsconsulent

  Wil jij als oproepkracht graag wat betekenen voor de voedselbank Haarlemmermeer?

  Momenteel wordt iedereen beïnvloed door het Corona virus. Thuis, op het werk, je sociale contacten, even geen opa en oma of je mag niet meer naar je werk. Wil jij je toch graag nuttig maken, ook a... Lees meer
 • Profielfoto van Nynke

  Gezocht: moeders, vaders, oma's en opa's

  Geplaatst door Nynke namens MeerWaarde welzijn
  Het zijn onwerkelijke tijden en veel gezinnen moeten allerlei ballen hoog houden. Dan is het heel fijn als er even iemand naar je luistert. Iemand die zelf ook ouder is of ervaring heeft met kinderen.... Lees meer
 • Profielfoto van Ellen

  Boodschappen regelen en organiseren

  Geplaatst door Ellen namens Bardo
  Bardo is een plek waar mensen in de laatste fase van hun leven verblijven. Voeding maakt een belangrijk deel uit van de zorg die geboden wordt. Het gaat vaak om het genieten daarvan. Belangrijk dus da... Lees meer
 • Profielfoto van Pieter

  Vrijwilligers gezocht voor artiestenplatform; artiestkado.nl

  Geplaatst door Pieter namens Artiestkado.nl
  Wij zijn een online platform, gemaakt door vrijwilligers, om artiesten een podium te geven in deze moeilijke tijd. Nu concertzalen en theaters gesloten zijn en festivals en feestjes afgezegd worden, h... Lees meer
 • Profielfoto van Julia

  Maatschappelijke stage bij Amnesty International: Leer ze 'n Lesje!

  Geplaatst door Julia namens Amnesty International
  Iedereen heeft mensenrechten. Bijvoorbeeld het recht op een eigen mening en op bescherming tegen mishandeling. Voor een wereld waarin de mensenrechten zoveel mogelijk worden nageleefd, is het belangri... Lees meer
 • Profielfoto van Julia

  Leer ze 'n lesje: Kinderrechten!

  Geplaatst door Julia namens Amnesty International
  Iedereen heeft mensenrechten. Bijvoorbeeld het recht op een eigen mening en op bescherming tegen mishandeling. Voor een wereld waarin de mensenrechten zoveel mogelijk worden nageleefd, is het belangri... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13