Jantje Beton

Over ons

Onze droom: alle kinderen kunnen één uur per dag lekker buitenspelen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … "Stop nooit met spelen!
Niet als ze muren om je heen bouwen. Niet als de auto’s om je heen rijden. Niet als je moet vluchten. En al helemaal niet als je ouder wordt. Want spelen is niet alleen het belangrijkste onderdeel van een gezond leven, het is ook nog eens het leukste".

Hiervoor organiseert Jantje Beton landelijke speelacties, helpen we kwetsbare kinderen met speciale speelprojecten, steunen we 520 speeltuinen in Nederland én bedenken we samen met kinderen Speelse Buurten.

Jaarlijks doen er ruim 350.000 kinderen mee. Speel jij ook met ons mee?

Aan de slag
"Laat je talent geen verstoppertje spelen, kom ons helpen"

Hulpvragen & do good activiteiten

Liever een overzichtelijke lijst of kalender? Klik hier »

Contactpersonen

Meer informatie

Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton.

Enthousiast maar geen tijd om te helpen? Je kunt ook helpen met een donatie of samenwerking. Kijk hier voor meer informatie https://jantjebeton.nl/ik-wil-helpen .

Contact

Organisatie
Jantje Beton
Adres
Arthur Schendelstraat 550
Vestigingsplaats
Utrecht
Website
https://jantjebeton.nl/
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres