Direct naar de inhoud van deze pagina

Wat is het?

Haarlemmermeervoorelkaar is een online marktplaats voor vrijwillige inzet en is een 'zusje' van de landelijke Zorgvoorelkaar.com. Met deze lokale online marktplaats kunnen inwoners van de gemeente Haarlemmermeer elkaar eenvoudig vinden om hulp te vragen én aan te bieden.

Je aanbod of hulpvraag kan structureel of incidenteel zijn, klein of groot. Zoek je bijvoorbeeld iemand die eens in de zoveel tijd komt helpen met je tuin of regelmatig een kopje koffie met je wilt drinken? Wil je graag als vrijwilliger aan de slag bij een sportvereniging of liever als zorgvrijwilliger via een organisatie? Haarlemmermeervoorelkaar.nl is er voor jou! De website geeft informatie over vrijwilligerswerk, bevat een vacaturebank, individuele vragen en aanbod en biedt workshops en cursussen voor vrijwilligers.

De website is een initiatief van MeerWaarde i.s.m. de gemeente Haarlemmermeer. Er is een werkgroep opgericht met vertegenwoordigers van onder andere de VrijwilligersCentrale Haarlemmermeer, ANBO, Amstelring Mantelzorg & Meer, Dorps en Wijkraden en het Cultuurgebouw.